[Global Handler onURLNotFound] Line 43: TypeError: as24_library_navigation has no properties
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: MINI Vision

Nieuws: MINI Vision

MINI Vision is voorbode nieuwe MINI

26.07.2013

Met de olijke MINI Vision geeft hoofddesigner Anders Warming ons alvast een glimp van de nieuwe MINI cadeau. Het studiemodel is volgens de Britse fabrikant een showcase voor toekomstige modellen, welke dichterbij zijn dan je denkt.

Dat er een compleet nieuwe, derde generatie (New) MINI aan zit te komen kan je niet zijn ontgaan. Maar de Britten hebben er met nog niet al teveel woorden over gerept. Ze treden nu voor het eerst naar buiten met de toekomst van MINI belichaamt door de MINI Vision conceptcar. Deze toont ´nieuwe creatieve impulsen´ en ´diverse elementen van toekomstig MINI-design´.

Ronde LED-dagrijverlichting
Inderdaad gunt MINI ons een blik in de toekomst met de Vision. Een verre, maar ook een heel nabije blik. In grote lijnen vormt de MINI Vision immers de derde generatie New MINI. Wat daarbij zonder meer in het oog springt zijn de hexagonale grille die net een tandje scherper is getekend en de ronde lichtunits waarbij de buitenste ringen als LED-dagrijverlichting dienen. Let vooral ook op de manier waarop de luchtinlaat in de motorkap vorm is gegeven. Hoe strak wil je het hebben!

Driving Experience Control
Het meest onder de indruk zijn wij toch wel van het interieur. Bijzonder slanke maar toch zeer sportieve en trendy vormgegeven stoelen, de in de portieren verwerkte Britse vlag alsook een vanuit de deurgrepen in het dashboard doorlopende sierstrip springen in het oog. Over dat dashboard gesproken, het is bijzonder slank en minimalistisch. Het lijkt haast wel te zweven. De vloer is bovendien nagenoeg geheel vlak en geeft daardoor een heel ruimtelijke indruk. Dankzij de Driving Experience Control kan je ´mood´ worden geselecteerd waarmee de kleuren van het interieur alsook de ´MINI Disco floor´ zich aanpast naar wens. Het zal het productiestadium wel nooit gaan halen, maar creatief is het zeker!

Concept
Tijdens de IAA in Frankfurt zal MINI het doek trekken van de gloednieuwe MINI. Daarin zullen veel elementen van deze conceptcar terug te zien zijn, maar buiten dat biedt deze MINI Vision voldoende inspiratie voor de toekomst.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model