Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: MINI Roadster

Nieuws: MINI Roadster

MINI Roadster tijdens Life Ball 2012

21.05.2012

Life Ball is Europa’s grootste goede-doelen-evenement en ook dit jaar is MINI weer vertegenwoordigd met een uniek exemplaar. Deze keer was het de Italiaanse Franca Sozzani die de eer kreeg een MINI Roadster volledig naar eigen inzicht aan te passen.

Ruim 40.000 bezoekers kwamen afgelopen weekend naar Wenen om onderdeel uit te maken van het jaarlijks terugkerende Life Ball dat aandacht vraagt voor de wereldwijde HIV/AIDS-problematiek. Naast het vergroten van de awareness, wordt de bezoekers ook gevraagd hun steentje bij te dragen middels een grote veiling waar allerlei gedoneerde producten de revue passeren. MINI doet hierin al enkele jaren een duit in het zakje door één van haar auto's een compleet nieuw design te laten geven door een bekende uit de mode- of designwereld.

Bloemen
Waren het vorig jaar de heren van DSQUARED2 die van de MINI Cooper S een stoere terreinwagen maakten, dit keer is het Franca Sozzani, hoofdredacteur van de Italiaanse Vogue, die een (vrouwelijke) draai geeft aan de MINI Cooper S Roadster. De matpaarse lak en de gouden rally-strepen voldoen helemaal aan de laatste modetrends en om het geheel een zomerse uitstraling te geven is zowel het exterieur als het interieur rijkelijk beplakt met bloemen. Uiteindelijk bleek dat de veiling van deze unieke MINI ronduit succesvol verlopen is, want na het 'eenmaal, andermaal' sloot het bod op een alleraardigste € 54.000,- .

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model