Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: MINI Red Mudder

Nieuws: MINI Red Mudder

‘Red Mudder’ by DSQUARED2

23.05.2011

Net als voorgaande jaren draagt ook MINI in 2011 bij aan Life Ball. Het event heeft als doel om geld op te halen voor de bestrijding van HIV & AIDS. Voor de 11de keer op rij is MINI van de partij met een bijzonder model.

Dit jaar is het Canadese ontwerpersduo Dean en Dan Caten, beter bekend als DSQUARED2, verkozen om een MINI naar eigen smaak aan te kleden. DSQUARED2 is een initiatief van de tweeling Caten en maakt onderdeel uit van kledingmerk Diesel. Vooral de mannencollectie van DSQUARED2 is ongekend populair onder celebrities.

Avontuurlijk
MINI Red MudderMaar goed, wij hebben natuurlijk vooral oog voor de auto. De basis wordt gevormd door een Cooper S die door het duo van een avontuurlijke look is voorzien. De voorbumper oogt robuust, de bullbar lekker stoer en de zwart met rode kleurstelling agressief. Verder zien we rallylampen, getinte zijruiten en een reservewiel op de achterklep. Deze MINI 'Red Mudder' lijkt, zoals zijn naam doet vermoeden, klaar voor het avontuur.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model