Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: MINI Paceman

Nieuws: MINI Paceman

Prijzen MINI Paceman

22.11.2012

Het duurt nog even, maar 16 maart aanstaande is het dan zover, dan staat de MINI Paceman bij de dealers. De prijzen zijn alvast bekend gemaakt en beginnen bij net geen 30 mille.

De MINI Paceman is eigenlijk de driedeurs carrosserievariant van de Countryman en is verkrijgbaar met drie verschillende motoren. De voorlopig enige benzinemotor is de Cooper S Paceman. Dat model beschikt over een 1.6 liter viercilinder turbomotor met 184 pk en kent een vanafprijs van € 29.695,-. De twee leverbare diesels zijn de 112 pk sterke Cooper D en de Cooper SD met 143 pk. De prijzen die daarbij horen bedragen respectievelijk € 30.695,- en € 36.695,-. In een later stadium volgt dan nog de Cooper Paceman met atmosferische 1.6, goed voor 122 pk. De prijs daarvan is nog niet bekend.

Standaarduitrusting
MINI zou MINI niet zijn als ook de Paceman niet volledig naar wens is samen te stellen. Tot de standaarduitrusting behoort onder andere Dynamische Stabiliteits Controle, automatische vergrendeling van de portieren, ISOFIX-bevestigingssysteem voor kinderzitjes, in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, elektrisch bedienbare ramen vóór en achter, airconditioning, bekleding Cosmos, en radio MINI CD inclusief 4 speakers en een centrale bass-speaker. Bovenop deze uitrusting biedt de Paceman ook nog sportief geprofileerde stoelen, een sportonderstel en een in hoogte verstelbare passagiersstoel.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model