Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Nieuws: MINI Paceman

Nieuws: MINI Paceman

MINI opnieuw in actie tegen aids

27.05.2013

Afgelopen weekend werd in Wenen het jaarlijkse Life Ball-evenement gehouden. Zoals elk jaar probeert men hiermee zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen AIDS. MINI hielp ook dit jaar met de veilig van een Paceman die door niemand minder dan designer Roberto Cavalli ontworpen is.

In voorbije jaren was de eer voor het ontwerpen van een unieke MINI voor het Life Ball al voor Diesel, Calvin Klein,  Franca Sozzani, Dsquared en Testino. Dit jaar was het Roberto Cavalli die zijn visie mocht geven. En dat heeft hij met beide handen aangegrepen. Unieke aan deze MINI Paceman zijn onder meer een lakkleur die afhankelijk van de lichtinval zwart of bruin is, goudkleurige accenten op het koetswerk en het logo van de Italiaanse ontwerper op het dak.

Goud
Aan de binnenzijde zien we nog meer opzichtig zwart met goud op onder meer de bekleding, sierlijsten en stiknaden. Als slotstuk is er natuurlijk ruimte voor dierenprints die kenmerkend zijn voor de stijl van Roberto Cavalli. Gegadigden kunnen zich nog naar het Life Ball-evenement begeven, vanavond wordt deze speciale Paceman geveild.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model