Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: MINI Paceman

Nieuws: MINI Paceman

Eerste officiële beelden MINI Paceman

01.08.2012

MINI gunt ons een preview van de Paceman, de op stapel staande Countryman Coupé. De tweedeurs crossover van de Britten boort er een nieuw segment mee aan want nooit eerder zagen we een compacte SUV met slechts twee deuren.

In december 2010 stelde MINI de Paceman voor het eerst voor. Als conceptcar weliswaar, maar al snel was duidelijk dat het model tot een productieversie zou worden doorontwikkeld. De officiële bevestiging ervan kwam begin 2011, maar het werd vervolgens een lange periode stil. Pas in mei van dit jaar konden we je zelf bevestigen aan de hand van spyshots dat MINI geen loze kreten had geroepen. En toen ging het ineens snel, want dit zijn de eerste officiële foto's van het model.

Lijnenspel
Gecamoufleerd of niet, de lijnen van de Paceman zijn in volle glorie te aanschouwen. En dat kleine beetje camouflage weet enkel nog een paar details te bedekken die we gemakkelijk van de conceptcar kunnen overnemen. Het wachten is nu enkel nog op de specificaties, maar daarvoor kunnen we met een schuin oog naar de Countryman kijken, met dat model deelt de Paceman immers zijn technische basis

Najaar 2012
In Parijs zal de Paceman als wereldprimeur op de stand van MINI schitteren en niet lang daarna zullen de eerste exemplaren ook bij de dealers staan. Het MINI-gamma blijft groeien.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model