Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mini Paceman JCW

Nieuws: Mini Paceman JCW

MINI prijst Paceman JCW

27.02.2013

Met 218 pk is de MINI Paceman John Cooper Works de meest smakelijke Paceman in de prijslijsten. MINI hangt er dan ook niet voor niets een passend prijskaartje aan: € 46.695,- kost de Paceman JCW.

De MINI Paceman belooft als John Cooper Works (JCW) een lekker sturende crossover te zijn. Grip en tractie zijn in ieder geval gegarandeerd vanwege het standaard aanwezige MINI´s All4-vierwielaandrijvingsysteem. Standaard levert MINI op de JCW-uitvoering een handgeschakelde 6-versnellingsbak. Optioneel is een automatische versnellingsbak verkrijgbaar. Voor de sprinttijd naar 100 km/h maakt niet uit welke transmissie je kiest, bij beide duurt dit een vlotte 6,9 seconden. De topsnelheid van de handgeschakelde versie ligt op 226 km/h en in combinatie met de automaat houdt de pret op bij 224 km/h. De automaat stoot ook net iets meer CO2 uit, namelijk 184 tegen 172 g/km. Ook het verbruik ligt iets hoger: 7,9 l/100 km versus 7,4 l/100 km voor de handbak.

Uitrusting
De Paceman JCW is onmiddellijk te herkennen aan z´n specifieke, sportievere bumpers en zijskirts, grotere wielen en rode remklauwen. Bovendien staat hij op een 10 mm lager sportonderstel en vind je in het interieur sportstoelen en andere sportieve, al dan niet hoogglans gelakte details waaronder meerdere JCW-logo´s. Zwarte hemelbekleding en een donkere tint voor de toerenteller en snelheidsmeter behoren eveneens tot de standaarduitrusting.

Het rijk alleen
Veel concurrentie heeft de gewone MINI Paceman al niet, laat staan als JCW. Eigenlijk kunnen we zo gauw alleen de (veel goedkopere) Nissan Juke Nismo bedenken. Die staat inmiddels bij de dealers. Wanneer de Paceman JCW daar staat is nog niet bekend.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model