Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: MINI nieuwe pakketten

Nieuws: MINI nieuwe pakketten

MINI versiert modellen met JCW-accessoires

18.11.2014

De lekkerste MINI's zijn natuurlijk de snelle JCW-versies. Daar tegenover staat echter helaas een pittig prijskaartje. Het kan goedkoper met tal van los te verkrijgen JCW-accessoires voor de nieuwe 3- en 5-deurs Mini.

De nieuwe MINI 3- en 5-deurs zijn in de basis al veelvuldig te personaliseren door de koper. Maar MINI zou zichzelf niet zijn als ze niet meer mogelijkheden zouden bieden. Met deze reden is er nu het Vivid Green-pakket en het John Cooper Works-pakket. Die laatste beidt een brede waaier aan speciaal ontwikkelde accessoires uit de John Cooper Works Pro-designlijn.

JCW Pro design
Wil je het ganse JCW Pro design-pakket op je nieuw gekochte Mini Cooper S, dan krijg je een hoger vermogen, een regelbare klep in de demper, een luchtinlaat van carbon en 18 inch lichtmetalen velgen in de kleur Jet Black. De achterspoiler en diffusor zorgen naast de sportieve looks ook voor betere aerodynamica. Naast de prestatiegerichte modificaties zijn ook enkel optische opties in het pakket opgenomen. Zo zijn de spiegelkappen van carbon, is de bekende vlag op het dak te vinden en lopen er drie strepen van de voorwielen over de zijportieren. Op de dorpels wordt het logo uitgelicht door LED-verlichting, liggen er JCW-vloermatten op de bodem en krijg je een speciale sleutelhanger.

Vivid Green
Wie niet zo gericht is op sportiviteit, maar wel van de kleur groen gediend is hebben we zeer goed nieuws. MINI komt met het Vivid Green-pakket die wordt getoond op een zwarte 3-deurs MINI waar de groene kleur sterk mee contrasteert. Het pakket bevat de herkenbare Union Jack op het dak, verlichte dorpels, groene vloermatten, een speciaal gekleurd kinderstoeltje en bijpassende sleutelhanger.
Naast het groengekleurde pakket toont MINI ook meerdere nieuwe producten van de MINI Original Accessoires. Hieronder vallen lichtmetalen velgen, spiegelkappen en nieuwe ontwerpen voor boven op het dak. Additionele koplampen zijn beschikbaar voor de klassieke look van de originele Mini. Ook kan er bij het Travel & Comfortsysteem specifieke adapters voor smartphones worden geleverd voor een betere functionaliteit.
Beide pakketen zijn te bewonderen tijdens de Essen Motor Show, die eind november van start gaat. Als showmodel staan daar twee 3-deurs< Mini’s tentoongesteld.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model