Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: MINI Mini vijfdeurs

Nieuws: MINI Mini vijfdeurs

Prijzen vijfdeurs MINI bekendgemaakt

04.09.2014

Waar MINI begon als echte ‘mini’, zijn de modellen de afgelopen jaren qua afmetingen flink gegroeid. Een belangrijk model daarbij ontbrak nog maar is binnenkort ook leverbaar, een vijfdeursvariant. De basisprijs voor dit model bedraagt € 19.490,-.

Deze basisprijs geldt voor de vijfdeurs MINI One met benzinemotor. De Cooper en Cooper S gaan € 22.490,- en € 31.290,- kosten. De One met dieselmotor is er vanaf € 20.490,-. De Cooper D en Cooper SD zijn te bestellen vanaf € 24.990,- en € 32.290,-. Daarmee is de auto in alle gevallen € 995,- duurder dan de driedeurs.

CO2- en dus bijtellingsvriendelijk
Goed nieuws voor de leaserijders die een praktischer MINI willen rijden. Op de Cooper S na, komen alle modellen bij zakelijk gebruik in aanmerking voor 20% bijtelling. Dit geldt voor zowel de benzine- en dieselmotoren. Zelfs de in 7,4 seconden naar 100 km/h sprintende Cooper SD valt binnen de marge.

Wat krijg ik voor die 995 euro extra?
Dit bedrag geeft je onder andere meer beenruimte achterin. De vijfdeurs is 161 millimeter langer dan de driedeursvariant. De extra ruimte zorgt er ook voor dat de inhoud van de bagageruimte met 67 liter is gegroeid naar 278 liter.
De nieuwe vijfdeursvariant staat vanaf 11 oktober bij de MINI dealers.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model