Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mini John Cooper Works Concept

Nieuws: Mini John Cooper Works Concept

JCW Concept bespoilert de MINI

17.12.2013

Nadat de kersverse MINI gelanceerd is dan komt steevast vlak daarna de John Cooper Works-conceptversie om de hoek kijken. En hier hebben we hem al. Hij wordt officieel gepresenteerd tijdens de NAIAS in Detroit in januari volgend jaar.

De John Cooper Works Concept tijdens de Detroit Motor Show zal geneveld zijn in een heldere grijstint Bright Highways Grey, hier en daar onderbroken door een rode contrastkleur. Toch is de two-tone kleurstelling, die na enkele generaties diens handelsmerk begint te worden, niet het meest interessante aan de JCW. Dat zijn de vele spoilers waarmee het model is behangen en waardoor hij extra krachtig en sportief uit de verf komt.

Spoilerfreak
Om ons door het gespierde voorkomen van de JCW te praten heeft MINI het over een front met grote luchtinlaten voorzien van geaccentueerde mistpitten, bewust gevormde luchtgeleiders, LED-koplampen en een zwarte omlijsting van de grille. Verder omvat de John Cooper Works Concept volgens het merk een aerodynamicakit met opvallende zijskirts en aan de achterzijde een onderspoiler met flaps en een diffuser. Een dakspoiler zorgt samen met enkele luchtgeleiders ter hoogte van de C-stijlen voor de afvoer van de rijwind achter de auto. Bovendien rolt de JCW-studie op 18 inch wielen met daarachter een sportremmerij en grote remklauwen. En vocaal van de daken schreeuw kan 'ie schijnbaar ook, dankzij een speciaal getuned uitlaatsysteem.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model