Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: MINI John Cooper Works Clubman

Nieuws: MINI John Cooper Works Clubman

Spierballen-Clubman: MINI John Cooper Works Clubman

22.09.2016

Een nieuwe MINI betekent vanzelf ook een nieuwe John Cooper Works-versie. En dus komt die er ook van de Clubman. De excentrieke zesdeurs MINI krijgt er spierballen van. Zowel letterlijk als figuurlijk.

MINI zou de John Cooper Works Clubman kunnen omschrijven als het beste van twee werelden. Want je combineert een stukje praktisch gemak van de grotere bagageruimte en achterportieren met het typische sportieve DNA van een JCW-versie.

39 pk meer
Ten opzichte van de Cooper S mag de JCW zich gelukkig prijzen met 39 pk meer vermogen. Het totaal komt daardoor op een smakelijke 231 pk. Het resulteert in een nul naar honderd sprint in 6,3 seconden en een topsnelheid van net geen 240 km/h.

Sportieve extra's
Standaard levert MINI de Clubman JCW met All 4-vierwielaandrijving. Voor de sportieve touch zijn er een speciaal uitlaatsysteem, Brembo remmerij, sportief bumperwerk en 18 inch lichtmetaal. Vanzelfsprekend is het hele arsenaal aan opties dat MINI en John Cooper Works in de catalogus hebben staan beschikbaar om naar hartelust de auto geheel naar je eigen smaak aan te passen. Instappen kan per direct vanaf € 45.990,-.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model