Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mini John Cooper Works (Clubman)

Nieuws: Mini John Cooper Works (Clubman)

John Cooper Works: 211 pk

26.02.2008

We kennen allemaal de Mini Cooper en Clubman met John Cooper Works sportpakket. Maar de echt sportieve versie ontbrak nog. Op de Autosalon van Genève debuteren de geheel door John Cooper Works onder handen genomen Cooper en Clubman. Onder de motorkap ligt niet minder dan 211 pk.

Mini cooper Op alle officiële informatie en beeldmateriaal moeten we nog wachten tot maandagmorgen 24 februari. Dan verloopt namelijk het embargo op de door Mini zelf verspreidde informatie. Maar inmiddels ligt enkele informatie al wel op straat. We kunnen u nu dan ook al meedelen dat de door John Cooper Works getunede Mini Cooper en Mini Clubman beschikken over een vermogen van 211 pk. Dat is fors meer dan de 174 pk die de Cooper S meekrijgt. Met deze krachtige 1.6 liter turbomotor onder de kap weet de Cooper in 6,5 seconden en de Clubman in 6,8 seconden vanuit stilstand naar 100 km/h te sprinten. Voor een bijpassend in- en exterieur wordt een uitgebreide bodykit gemonteerd en zal het interieur zijn voorzien van tal van sportieve details.

Zeer binnenkort alle details

Vanaf maandagmorgen (24 februari) tonen wij u hier alle details van de Mini John Cooper Works en Mini John Cooper Works Clubman.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model