Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mini Electric

Nieuws: Mini Electric

Mini Electric: orderboeken zijn geopend

04.04.2019

Over de Mini Electric is nog maar heel weinig bekend. Wel is zeker dat de eerste exemplaren in maart 2020 op de weg verschijnen. Voor welk bedrag is nog de vraag. Toch heeft Mini het orderboek nu al geopend.

Loop je warm voor de Mini Electric? Dan wil je er vast het liefst als een van de allereersten mee de weg op. Dat kan, door er nu alvast eentje te reserveren. Als je hier klikt, kun je jezelf na afdracht van een aanbetaling à € 1.250,-- verzekeren van een van de eerste exemplaren.

Wachtverzachter
Om de pijn van het lange wachten te verzachten, komt Mini voor particuliere kopers met een overbruggingsaanbod. Je krijgt een driedeurs Mini Cooper in Midnight Black met gele accenten en stijlelementen uit het Mini Yours Customized programma. Wees er wel snel bij, want er zijn slecht 50 van deze Mini's beschikbaar. Wie de Mini Electric zakelijk wil rijden, krijgt een vijfdeurs Mini ter overbrugging aangeboden. Dat wil zeggen: de eerste 100 klanten die een Mini Electric bestellen.

Het label Cooper S
Veel is er nog niet bekend over de Mini Electric. Tijdens een eerste proefronde met een prototype, werd ons toegefluisterd dat de techniek grotendeels identiek is aan die van met de BMW i3s. Dat wil zeggen: een elektromotor met 184 pk en 270 Nm, en een accupakket dat een reikwijdte van zo'n 230 tot 250 kilometer biedt.

Wel hebben we aan den lijve kunnen ondervinden dat de Mini Electric zich als een echte Mini gedraagt, met speelse rijeigenschappen, een scherpe besturing en prestaties die het label Cooper S waardig zijn. Maar voor de definitieve specificaties van de auto is het dus nog even geduld uitoefenen. Zo ook voor de prijs. Maar vooral op het moment van aflevering.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model