Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: MINI Countryman & Paceman

Nieuws: MINI Countryman & Paceman

Nieuwe opties voor grote MINI’s

10.06.2013

MINI laat weten dat er diverse nieuwe opties voor de Countryman en Paceman zijn. Het betreft drie pakketten die rechtstreeks uit het aanbod van John Cooper Works komen en geven de MINI modellen een sportieve look.

Het lekkere weer laat MINI niet ongemoeid. Met drie nieuwe pakketten op de Countryman en de Paceman probeert het Britse merk de zon in huis te halen. Vooral sportievere automobilisten worden door MINI aangesproken met het Exterieur, Interieur en Chili pakketten, allemaal in naam van het befaamde John Cooper Works-label. De pakketten zijn overigens verkrijgbaar op iedere aandrijflijn.

Exterieur
Het John Cooper Works Exterieur pakket brengt een reeks van opties naar de MINI Countryman en Paceman. Diegene die de 218 pk teveel vinden kunnen vanaf juli opteren voor het pakket dat onder meer bestaat uit 19 inch lichtmetalen velgen, een sportophanging en een John Cooper Works Aerodynamica-kit. Die laatste omvat een voorbumper met luchtinlaten die de remmen van de nodige koeling voorzien, nieuwe dorpels en een achterbumper met diffuser. Tenslotte is er nog striping op de motorkap, zwart-wit geblokte buitenspiegels en antracietkleurige dakrails. Op de MINI Countryman kunnen tevens de gleuven in de grille nog uitgevoerd worden in die kleur.

Interieur
Naast het exterieur in de John Cooper Works stijl wil je natuurlijk ook het interieur hierop afstemmen. Daarvoor biedt MINI de Paceman en de Countryman met het Interieur pakket. Kruis je deze bundel aan aan op het bestelformulier dan zal je onder meer sportstoelen, een met leder bekleed, multifunctioneel JCW stuurwiel, Sport Button, Dynamische Traction Control, JCW dorpellijsten en antracietkleurige hemelbekleding in de bolide terugvinden.

Chili
Voor wie beide pakketten wil combineren en net dat beetje extra wil is er het Chili pakket. Dat voegt de Interieur en Exterieur bundels samen en daar bovenop ook nog mistlampen, een regensensor, automatische airco, het lichtpakket, opbergpakket, een in hoogte verstelbare passagiersstoel en velours vloermatten. De sportstoelen in de MINI Countryman zullen worden uitgevoerd in een combinatie van leer en Parallel Lines Light Tobacco-stof, de zetels in de Paceman krijgen Hot Cross Carbon-stof en uiteraard ook een deel lederen bekleding.

ALL4
Als laatste laat MINI weten dat haar ALL4-vierwielaandrijving beschikbaar zal worden op de beide modellen. De JCW-modellen zullen die optie standaard hebben, terwijl kopers van de JCW-loze Paceman en Countryman deze op de optielijst zullen moeten aanvinken. Daarnaast wordt iedere MINI standaard geleverd met een handgeschakelde zesbak, een automatische transmissie is optioneel verkrijgbaar.

De pakketten zullen vanaf juli leverbaar worden op de beide modellen. De prijzen zijn nog niet bekend.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model