Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: MINI Countryman Champ Edition

Nieuws: MINI Countryman Champ Edition

Mini Countryman Champ Edition viert Dakar-winst

20.01.2014

Ongekende weelde voor MINI tijdens le Dakar 2014 in Zuid-Amerika. Een een-twee-drietje was het resultaat, een prachtige prestatie van de fabrikant. Dat moet uiteraard gevierd worden en wel met deze Mini Countryman Champ Edition.

Voor zover bekend is de MINI Countryman Champ Edition enkel voorbehouden aan de Nederlandse markt. De in dieprood gehulde kampioenseditie heeft de Business-uitvoering als basis, maar ter ere van MINI’s derde zege op rij wordt deze aangevuld met MINI Wired, 17 inch wielen in mat antraciet, zilver of zwart en BiXenon-koplampen in een zwarte behuizing. Automatische airconditioning en een in de carrosseriekleur meegespoten achterspoiler behoren ook tot de Champ Edition, stuk voor stuk extra’s die normaliter ook op de Countryman te bestellen zijn maar waar de MINI-dealer dan een meerprijs van € 2.900,- rekent. De tijdelijke Countryman Champ Edition is er vanaf € 27.995,-.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model