Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mini Clubman

Nieuws: Mini Clubman

Excentrieke MINI Clubman voor goed doel

21.05.2008

MINI heeft een excentrieke Clubman ontworpen die voor het goede doel wordt geveild. MINI is dit jaar namelijk voor de achtste keer sponsor van het jaarlijkse Life Ball in Wenen: het grootste ‘AIDS charity event’ van Europa. Ter ere van dit evenement ontwierpen lingeriemerk Agent Provocateur en MINI een unieke MINI Cooper Clubman.

De 'MINI Cooper Clubman by Agent Provocateur' krijgt het uiterlijk van een politieauto. De zwart gelakte MINI is voorzien van een contrasterend roze Agent Provocateur logo. Het dak heeft een uitdagende netkous-print en wordt gekroond met een politiezwaailicht. De achterruit van de Split-Door van de MINI Clubman is reflecterend en daarachter zijn gevangenistralies bevestigd. Het speelse interieur van de Clubman is in zwart leer gehuld, aangevuld met opwindende details, die de fantasie van de toeschouwer prikkelen en het 'clubgevoel' versterken. Volgens MINI is dit de meest extravagante en opwindende Life Ball MINI ooit.


Veiling via Ebay

MINI clubmanLingeriemerk Agent Provocateur is opgericht door Serena Rees en haar man Joseph Corre, de zoon van modeontwerpster Vivienne Westwood. Het merk staat bekend om haar excentrieke en originele dessouscollecties. De Life Ball MINI's die in de voorgaande jaren de modieuze metamorfose ondergingen, werden ontworpen door mode-iconen als Missoni, Ferré en Versace en hebben in totaal al 260.000 euro opgeleverd voor het goede doel. Deze MINI Clubman zal na het Life Ball wereldwijd worden geveild op Ebay tussen 5 en 15 juni, waarbij de opbrengst traditiegetrouw gedoneerd zal worden aan Life Ball.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model