Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Foto's: Nieuws MINI Clubman

Nieuws: MINI Clubman

Aznom Mini Clubman Chateaux: luxueuze Clubman

19.05.2008

Plezier, emotie, praktisch en elegant is wat de MINI Clubman Chateaux siert. Zo omschrijft Aznom – de schepper – van deze MINI stationwagen de Clubman Chateaux in ieder geval. Wij durven niet het tegendeel te beweren, want dit is een wel hele chique Clubman.

De Clubman van dit tamelijk onbekende styinghuis uit Biassono, een plaatsje vlakbij Milaan, is toch op zijn minst excentriek te noemen. De carrosserie is in een speciale two-tone kleur gespoten. Bruine en zandgoudachtige tinten voeren de boventoon. Het gebruikte donkerbruine glanzende hout met ringenmotief op de achterbumper en buitenspiegels matchst perfect bij de lakkeur. De Clubman Chateaux krijgt hierdoor een erg chique uitstraling. Als finishing touch staat het geheel op TSW-wielen van het type 'Pace'. Yokohama banden in de maat 205/40 R18 zorgen voor het contact met het asfalt.


Omgeven door details
Mini ClubmanAznom heeft het ook interieur compleet opnieuw aangekleed. Het chique gehalte wordt in heel het binnenwerk doorgezet. Saai is het nooit wanneer je achter het stuur van de Aznom Clubman Chaetaux zit. Het klassiek gestylde leer met verouderde look in combinatie met alcantara stralen één en al warmte en knusheid uit. Robuust lederen deurpanelen, dashboard en toerenteller in een 'glossy' bloemenpatroon vindt je her en der terug als je om je heenkijkt. Ook heeft Aznom het houtwerk van het exterieur doorgetrokken naar het interieur.

Wijnkelder
Mini ClubmanIn de kofferruimte treffen we het markantste detail van deze MINI Clubman aan. Daar is een soort ´wijnkelder´ gemaakt die plaats biedt voor zes wijnflessen en drinkbekers. Natuurlijk zijn deze in eerste instantie bedoeld voor flessen van het merk en type Grand Chateaux, waarnaar de Aznom Clubman is vernoemd. Aznom wil op deze manier een ode brengen aan de originele MINI Clubman, waarbij de Clubman Chateaux het startsein is van een geheel nieuwe merkinterpretatie van de ruimtelijke MINI.

Exclusief

De Aznom MINI Clubman Chateaux zal in beperkte oplage van 12 exemplaren worden gebouwd. Inclusief gegraveerde labels van de toekomstige eigenaren. Prijzen zijn niet bekend gemaakt.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model