Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Foto's: Nieuws MINI Cabrio

Nieuws: MINI Cabrio

Mini look by AC Schnitzer

25.06.2009

Zie hier de eerste opgekalefaterde MINI Cabrio van de nieuwste generatie. De uit Aachen afkomstige tuner AC Schnitzer bijt de spits af. Er liggen stylingpakketten voor de hele MINI-reeks klaar.

Het productengamma voor de MINI Cabrio Cooper S en JCW is het meest uitgebreid. Zo levert AC Schnitzer een stylingpakket bestaande uit een nog sportievere voor- en achterspoiler en een set zij-skirts. De sportuitlaat zit er niet alleen voor de sier en het extra krachtige geluid, het draagt ook bij aan het motorvermogen. Enkele aanpassingen meer en het 1.6 liter blok in de Cooper S produceert 208 pk (was 175 pk). Voor wie dat nog niet genoeg is, gaat de tuner tot 226 pk. Verstandig is dan om ook het slipdifferentieel uit huize AC Schnitzer te laten monteren. Tot slot moet dit geweld nog op fatsoenlijk op de weg overgebracht worden. Sportveren of een instelbare raceophanging draagt hieraan bij. Vervolgens worden de paardenkrachten weggesluisd via de 17 inch wielen van het type Mi1 of Mi2 (18 inch).

MINI One/Cooper
Mini CooperHet aanbod van AC Schnitzer voor de MINI One en Cooper is nagenoeg gelijk aan dat van beide topmodellen. Enige verschillen zijn het ontbreken van een achterspoiler, sportuitlaatsysteem en het ongemoeid laten van de atmosferische 1.6 liter. De mogelijkheden voor het verfraaien van het interieur zijn voor het hele MINI-gamma gelijk. En die zijn eindeloos.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model