Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: MINI 10 Years

Nieuws: MINI 10 Years

MINI viert feest en trakteert

31.01.2011

Het ‘nieuwe MINI’ viert dit jaar zijn tienjarige bestaan en dat vraagt om een feestje. Wie feest viert trakteert, dus komt MINI met de speciale Cooper 10 Years Edition. Het model levert een klantvoordeel op van ruim 40 procent.

In 2001 werd de eerste MINI van de nieuwe generatie afgeleverd. Het retromodel van het origineel uit de jaren '60 sloeg bij het publiek ongelofelijk aan en een kassucces bleef niet lang uit. Afgelopen jaar leidde dit tot een internationaal verkooprecord van 234.000 verkochte nieuwe auto´s. In Nederland werden in 2010 drieduizend MINI´s verkocht. Deze mijlpalen worden nu gevierd met de speciale MINI Cooper 10 Years Edition.

10 Year Edition
MiniDe basis voor de 10 Years Edition vormen de MINI Cooper hatchback-varianten. Optisch is daar het een en ander aan gewijzigd zodat de jubilieumuitvoering herkenbaar is. Onder andere een speciale badge op de B-stijl, witte knipperlichten en verchroomde spiegelkappen sieren de 10 Years. Daarnaast omvat de extra rijke uitrusting automatische airconditioning, navigatiesysteem Business, Bluetooth-telefoonvoorbereiding, 'Mini Connected' met 'Voice Control' en een multifunctioneel met leder bekleed stuur. In het interieur zijn er in hoogte verstelbare met leder beklede sportstoelen, pianoblack interieurlijsten en een licht- en opbergpakket. De Cooper (D) versies zijn voorzien van 16 inch lichtmetalen wielen in 'Twin Spoke'-design en de Cooper S en Cooper SD bevatten 17 inch lichtmetaal wielen en bovendien bi-xenon koplampen.

Prijs
Voor het '10 Years' pakket op de MINI Cooper en MINI Cooper D geldt een meerprijs van € 3.950 euro. Dat komt neer op een klantvoordeel van ruim 40 procent als je de toevoegde opties apart van elkaar zou bestellen. Op de Cooper S en de Cooper SD bedraagt de meerprijs € 3.350,- wat neerkomt op een voordeel van ruim 45 procent.

De MINI 10 Years is alleen dit jaar exclusief voor Nederland leverbaar en verkrijgbaar in alle lakkleuren.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model