Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Nieuws: MINI - Olympische Spelen

Nieuws: MINI - Olympische Spelen

Mini-MINI's 'loopjongens' tijdens OS

06.08.2012

Vandaag startte in Londen het programma van de moeder der sporten, atletiek. En dat betekent discussen, speren, kogels, pijlen her en der verspreid over de velden. Keer op keer moeten die weer opgehaald worden, en daar heeft BMW, partner van de Olympische Spelen, iets op gevonden: mini MINI’s.

Vanaf vandaag zet BMW, naast de gigantische vloot die ze al hebben rijden ter ondersteuning van de Olympische organisatie, een drietal op schaal gebouwde MINI's in om als 'loopjongen' te fungeren tijdens verschillende onderdelen van de atletiekwedstrijden.

1:4
De 1,1 meter en 10 pk sterke MINI's zijn op afstand bestuurbaar met een bereik van 100 meter zodat er geen mens meer aan te passen hoeft te komen om continu al die sportattributen van het veld te ruimen. De mini MINI's met een schaal van 1:4 kunnen tot 8 kg aan bagage meenemen en dit 35 minuten volhouden tot de accu leeg is. Weer volledig opladen duurt vervolgens 80 minuten. Alleen is nu de vraag: hoe komen die discussen, speren, kogels, pijlen, etcetera nu in het 'draagmandje' van de mini MINI's terecht?

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model