Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mercedes Viano Vision Pearl

Nieuws: Mercedes Viano Vision Pearl

Mercedes Viano: S-klasse onder de busjes

01.08.2011

Met de Viano Vision Pearl conceptcar laat Mercedes zien hoe zeer luxe reizen in een MPV kan worden ervaren. De Viano is speciaal voor de IAA in Frankfurt voorzien van luxe features en unieke stylingdetails.

Het is vooral de binnenzijde van deze Viano die het reizen in een MPV een heel andere beleving moet geven. Het interieur is volledig met leder bekleed, de vloer voorzien van hout en het dashboard met aluminium accenten gedecoreerd. Alle zes de inzittenden kunnen zich in deze luxe ambiance in stijl en comfort laten vervoeren. Een WLAN-hotspot zorgt ervoor dat je ook onderweg te allen tijde bereikbaar bent. En voor optimaal luisterplezier heeft Bang & Olufsen een unieke geluidsinstallatie met de toepasselijke naam ´BeoSound Viano´ gemonteerd.

S-klasse
Om de luxe sfeer ook van buiten uit te dragen werd een speciale voorbumper ontworpen met daarin LED-dagrijverlichting. Luxe lichtmetaal, getinte ramen en een unieke matte lak (magno pearl grey) geven deze Viano met recht het predicaat "S-klasse onder de MPV´s".

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model