Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mercedes SLS AMG Final Edition

Nieuws: Mercedes SLS AMG Final Edition

Mercedes brengt teaser van een AMG naar buiten

14.11.2013

Maar welke? Nadat onlangs al de S 65 AMG werd gepresenteerd staat er blijkbaar al weer een volgend kanon te wachten.

Mercedes-Benz broedt momenteel op diverse AMG-eieren, maar eigenlijk slechts eentje daarvan staat op het punt om uit te komen en dat is die van de GLA 45 AMG. Van de nieuwe C 63 AMG en S-klasse Coupé AMG zullen immers eerst nog de burgerversies geïntroduceerd worden en dat geldt ook voor de SLC. De introductie van die AMG's laat dus nog wel even op zich wachten. Toch zijn deze twee teaserfoto's ook niet van de GLA 45 AMG. De bumper verraadt dat.

Final Edition
Na wat onderzoekswerk lijkt het hier te gaan om de SLS AMG waarvan de autonieuwsjunkies weten dat daarvan het einde van de productie nadert. Naar verluidt stopt Mercedes er kort na de Detroit Motor Show mee. Dat zal dus ergens eind januari, begin februari zijn. Om nog één keer te applaudisseren voor de SLS - wat 'ie verdient - lanceert Mercedes-AMG vermoedelijk een Final Edition op de volgende week gehouden Los Angeles Motor Show. Details over de exclusieve editie zijn niet bekend, maar verwacht vooral een opgedirkt uiterlijk en een hoger gehalte aan exotische materialen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model