Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mercedes SLK 55 AMG

Nieuws: Mercedes SLK 55 AMG

SLK 55 AMG ook gefacelift

03.01.2008

Behalve de ‘gewone’ Mercedes SLK is uiteraard ook de AMG-versie vernieuwd. Mercedes-AMG heeft veel van de wijzigingen van het moederconcern overgenomen op hun potente SLK. Uiteraard wel met een eigen gezicht.

Voor de AMG-versie is de facelift vooral optisch van aard. De 5.5 liter V8 is met een vermogen van 360 pk ongewijzigd gebleven en zorgt voor een 0-100 km/h sprint in 4,9 seconden. Wel is de directere besturing - een optie op de gewone SLK - standaard op elke SLK 55 AMG.

Dynamischer aanblik

Nieuws Mercedes SLK 55 AMGAan de voorzijde wordt de aandacht vooral getrokken door de nieuwe bumper. Deze is scherper gelijnd en geeft het front van de sportieve roadster een dynamischer aanblik. Bovendien zijn de koplampen donker uitgevoerd, is de grille gewijzigd en zien we andere zijskirts. Ook de achterbumper en de achterlichten zijn aangepast. In het interieur zien we nieuwe materialen, nieuwe kleurstellingen en diverse kleine wijzigingen.

Zomer 2008

De vernieuwde Mercedes SLK 55 AMG staat in de vroege zomer van 2008 bij de dealers.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model