Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Nieuws: Mercedes SL

Nieuws: Mercedes SL

Uitgelekt

24.01.2008

De Mercedes SL ondergaat binnenkort een facelift, de eerste foto´s daarvan liggen inmiddels op straat. Via een Spaanse website zijn de foto´s uitgelekt die ons een compleet beeld geven van de uiterlijke wijzigingen die de SL zal ondergaan.

Het is al enige tijd bekend dat Mercedes werkt aan een facelift voor de SL. Diverse prototypes werden - voorzien van de nodige camouflage - betrapt op allerlei plaatsen ter wereld. Daardoor werd al vrij snel duidelijk dat het front van de SL een grondige facelift zal ondergaan. Uit deze officiële foto´s blijkt dat niets minder waar is. De ronde koplampen zijn verdwenen, de voorbumper en de grille hebben een redesign ondergaan en ook aan de achterzijde werd het nodige veranderd. Datzelfde geldt voor het interieur waar we behalve een aangepaste middenconsole en gewijzigde klokkenwinkel ook een compleet nieuw stuurwiel zien.

Motorengamma ongewijzigd

Nieuws Mercedes SLOnderhuids zullen de nodige aanpassingen zorgen voor een sportiever rijgedrag. Op motorisch vlak zal er niets veranderen. Het instapmodel is - en blijft - de SL 350 (272 pk), gevolgd door de SL 500 (388 pk) en als topmodel de SL 600 (517 pk). Uiteraard zullen ook de beide AMG-modellen (SL 63 & SL 65 AMG) worden aangepast.

Debuut in Genève

Binnenkort zal Mercedes alle details van de vernieuwde SL bekend maken. De auto zal als wereldprimeur debuteren op de Autosalon van Genève.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model