Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mercedes SL & SLK

Nieuws: Mercedes SL & SLK

Extra aandacht voor Mercedes SL & SLK

13.01.2010

Door de komst van de E-Klasse Cabriolet verdwijnen de SL en SLK richting achtergrond. Om dit te voorkomen laat Mercedes beide modellen schitteren met een speciale, exclusieve uitvoering.

Laten we beginnen met het kleinste dakloze model uit de Mercedes-familie, de SLK. De in 2004 geïntroduceerde cabriolet ontvangt als Grand Edition een speciale donkere Designo lakkleur met de naam Graphite. Daarnaast onderscheid het model zich verder met de 18 inch lichtmetalen wielen, zilveren kieuwen in de motorkap en donkere koplampen. Binnenin gaat Mercedes door met nieuwe stoelen met Nappa-leder, grijze gordels en rood stiksel.

Night Edition
Mercedes SL en SLKDe speciale uitvoering van de SL gaat door het leven als Night Edition. Een naam die geheel in lijn ligt met de exclusief ontwikkelde mat-zwarte Designo lak. Samen met de zilverkleurige remklauwen, getinte koplampen en two-tone 19 inch lichtmetalen AMG-wielen zorgt dit voor een duister uiterlijk. Ook in het interieur gaat het er donker aan toe dankzij een zwarte lederen interieur. Slechts een aantal zilvergekleurde accenten zorgt voor ietwat contrast. De prijzen van beide modellen zijn nog niet bekend.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model