Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mercedes SL 63 AMG

Nieuws: Mercedes SL 63 AMG

SL 63 AMG krijgt prijskaartje

25.04.2012

Snelheid- en zonliefhebbers opgelet; Mercedes weet de prijs van de SL 63 AMG. De 537 pk sterke roadster kost minimaal € 186.500,-.

De prijzen van de reguliere uitvoeringen waren al enkele tijd bekend, maar nu heeft Mercedes ook de prijs van het voorlopige topmodel vrijgegeven. En die valt eveneens fors lager uit dan de prijs van de vorige generatie. Dit is allemaal te danken aan de relatief efficiënte 5.5 liter V8 krachtbron. Deze krachtpatser met 537 pk is met een gemiddeld verbruik van 9,9 l/100 km namelijk 4,2 l/100 km zuiniger dan zijn voorganger. En dat betekent een stuk minder slurptax, waardoor de aanschafwaarde met haast dertig mille gedaald is.

300 km/h-grens
Het bedrag van € 186.500,- omvat buiten de heerlijke V8-krachtbron een additioneel sportief uiterlijk met 19 inch lichtmetalen wielen en een actief AMG-sportonderstel. Ook monteert Mercedes standaard het COMAND Online met DVD-wisselaar, multicontour sportstoelen in nappaleer met verwarming, een AMG-klok in IWC-design en een Performance stuurwiel van nappaleder. Nog niet genoeg? Voor € 15.612,- vink je het AMG Performace Package aan bestaande uit een vermogensupgrade van 27 pk en 100 Nm, AMG-motorafdekpaneel en kofferdekselspoiler in carbon, rode remklauwen en een AMG-achterasdifferentieel. Daarnaast is ook de normaal € 3.513,- kostende AMG Driver's Package onderdeel van het Performance Package. Dit pakket zorgt ervoor dat de begrenzing van 250 km/h afgeregeld wordt op de magische 300 km/h-grens. Een rijtraining van de professionals van AMG is hierbij inbegrepen. Duiken we nog dieper de prijslijst in dan zien we dat de 20 inch lichtmetalen wielen minimaal € 2.537,- kosten en dat de meerprijs voor keramische remschijven € 12.490,- bedraagt. De SL 63 AMG is per direct te bestellen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model