Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mercedes S-klasse Cabriolet

Nieuws: Mercedes S-klasse Cabriolet

Mercedes S-klasse Cabriolet: de prijzen

22.12.2015

Het voorjaar kan voor de Mercedes S-klasse Cabriolet niet vroeg genoeg beginnen. Hem bestellen is met onmiddellijke ingang mogelijk, en dit zijn de prijzen.

Wij hadden het je laten weten: 'de S-klasse Cabriolet zou het summum worden van Mercedes-Benz'. En dat betekent dat enkel de krachtigste motoren uit Das Haus beschikbaar zullen zijn. Op een zescilinder hoef je dan ook niet te rekenen (heel misschien in een later stadium).Het gamma begint met de S 500, goed voor een 455 pk sterke V8-biturbo. Het koppel reikt tot 700 Nm en is al volledig van kracht vanaf 1.800 tpm. Dat zal heerlijk cruisen zijn. Maar daar wil Mercedes ook wat voor terug, te weten € 169.000,-.

AMG
De tweede verkrijgbare motorisering is de S 63 AMG met 4Matic-vierwielaandrijving. Ook die geniet een achtcilinder met dubbele turbo's. Echter het vermogen ligt nog wat hoger met 585 pk en 900 Nm. Binnen vier tellen zit je ermee op 100 km/h. De vanafprijs voor al dit luxe-geweld? Voor € 241.700,- is de '63' de uwe.

Topmodel volgt nog
Het kan overigens nog prijziger; met de S 65 AMG Cabriolet. Dat topmodel heeft een 6.0 liter V12 onder de kap die 630 pk en 1.000 Nm kan ontwikkelen. De prijs ervan is nog niet bekend, wel dat hij vanaf april te bestellen valt.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model