[Global Handler onURLNotFound] Line 3665: Error: LoadById: Wrong type. Please specify numeric argument.
Nieuws: Mercedes MLC

Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mercedes MLC

Nieuws: Mercedes MLC

Mercedes werkt aan X6-concurrent

28.07.2011

Hij gaat vermoedelijk MLC heten is Mercedes´ antwoord op de BMW X6. Met deze coupé-achtige SUV op basis van de ML wil Mercedes er alles aan doen om BMW voorbij te streven op de Noord-Amerikaanse markt.

Afgelopen jaar verkocht BMW wereldwijd maar liefst 46.404 exemplaren van de X6. Het veelbesproken model is daarmee ongekend populair en dat laten de andere Duitse premiummerken niet over hun kant gaan. Eerder al werd bekend dat Audi potentie ziet in een Q6 en nu laat Mercedes tegenover Automotive New Europe weten een coupé-achtige SUV te gaan lanceren. Eén van de doelstellingen van Mercedes is om daarmee BMW voorbij te streven op de Amerikaanse markt. BMW is momenteel het best verkopende niet-Amerikaanse merk aldaar.

MLC - C166
De Mercedes MLC - die de ontwikkelingscode C166 draagt - staat gepland voor 2015 en zal worden geproduceerd in de Amerikaanse Mercedes-fabriek in Tuscalooso (Alabama). In die fabriek worden momenteel ook de M-, R- en GL-klasse geproduceerd en bovendien maakte Mercedes bekend 2 miljard te investeren in de fabriek om onder meer de productie van de Amerikaanse C-klasse te gaan verzorgen. Op dit moment rollen er in Tuscaloosa jaarlijks 160.000 auto´s van de band en biedt het werkgelegenheid aan 2.800 mensen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model