Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mercedes GLK

Nieuws: Mercedes GLK

Eerste officiële foto Mercedes GLK

13.03.2008

Dit is de eerste officiële foto van de langverwachte Mercedes GLK. Deze auto zal binnenkort volledig worden onthuld en debuteert in de film ´Sex and the City´. Op de set werd een foto gemaakt van de GLK en actrice Kim Cattrall die in de film in de nieuwe SUV van Mercedes zal rijden.

Al lange tijd is Mercedes ons aan het opwarmen voor de nieuwe GLK. De compacte SUV wordt gepositioneerd onder de ML-klasse en heeft qua design veel weg van de GL-klasse. De compacte SUV is scherp gelijnd en moet dit jaar nog de concurrentie aangaan met o.a. de Audi Q5, BMW X3 en Volvo XC60. Mercedes wil de GLK positioneren als een moderne en trendy SUV en heeft er daarom voor gekozen om de auto te laten debuteren in de film Sex and the City die vanaf mei in de Amerikaanse bioscopen zal draaien. Met actrices als Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Cynthia Nixon en Kim Cattral wil Mercedes het lifestyle karakter van de GLK benadrukken.


Vanaf het najaar leverbaar

Mercedes GLKVanaf het najaar zal de GLK de showrooms binnen rijden. Inmiddels hebben we dankzij de conceptcar Vision GLK Freeside en Vision GLK Townside al een voorproefje gekregen. Bovendien wist onze spyshots-fotograaf de auto als productierijp op de set van de film te betrappen. Deze foto die door Mercedes officieel verspreid is bevestigd dan ook enkel wat we al wisten. Het wachten is nu op de officiële details en fotografie.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model