Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mercedes GL-klasse

Nieuws: Mercedes GL-klasse

Nieuwe Mercedes GL: eerste foto

04.04.2012

Deze week nog trekt Mercedes het doek van de nieuwe generatie van de GL. De première vindt plaats op de New York Auto Show maar tot het zover is houden de Duitsers de gegevens achter de hand. De beelden zijn echter reeds gelekt.

Dankzij deze eerste foto´s hebben we alvast een betere blik op de nieuweling. De Mercedes GL is net als de eerste editie van de grote terreinwagen gebaseerd op de ML, waarvan we de generatiewissel reeds achter de rug hebben. Veel meer dan zijn voorganger gooit de GL het op een wat elegantere tour. Maar groot, dat blijft ´ie!

Viercilinder?
We kunnen alvast met zekerheid zeggen dat zowel zes- als achtcilindermotoren in het gamma zullen opduiken, net als een terreinpakket dat een instelbare luchtophanging en vergrendelbare differentiëlen als voornaamste ingrediënten heeft. Het grootste vraagteken: of Mercedes het heeft aangedurfd om na de ML nu ook z´n grootste terreinbeul uit te rusten met een viercilinder dieselmotor.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model