Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mercedes E-klasse

Nieuws: Mercedes E-klasse

Verlengde Mercedes E-klasse vernieuwd

22.04.2013

In China is extra beenlengte een vorm van status. En daar wil een premiummerk als Mercedes natuurlijk graag aan tegemoet komen. Het presenteerde in China dan ook een verlengde versie van de vernieuwde E-klasse.

De ruimte die erdoor is ontstaan komt volledig ten goede aan de achterpassagiers. En aangezien een E-klasse van zichzelf al een ruimbemeten auto is kunnen die er prima zitten. Mercedes levert de verlengde E-klasse in twee uitvoeringen: Sedan en Sport Sedan. De aandrijving kan geschieden door een 204 pk sterke viercilinder of door een zespitter met 245 pk of 333 pk. Allemaal worden ze standaard met een automatische versnellingsbak geleverd.

E 400 L Hybrid
Meer uitvoeringen volgen in een later stadium, waaronder een E 400 L Hybrid, maar voor ons is er weinig meer aan te ontdekken. Mercedes wil met de lange E enkel de Chinese markt veroveren. In Europa zullen we het model dan ook niet kunnen bestellen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model