Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mercedes E-klasse

Nieuws: Mercedes E-klasse

De nieuwe Mercedes E-klasse

07.01.2016

Na een behoorlijk uitgebreide teasercampagne zal volgende week de nieuwe Mercedes-Benz E-klasse worden gepresenteerd. De bedoeling was die die campagne daarmee tot een climax zou komen, maar zoals we het inmiddels kennen komt de onthulling net wat te vroeg. Dankzij deze complete fotoglaerie kunnen we het model nu al in vol ornaat bewonderen.

Dat we voor de nieuwe E-klasse niet op het puntje van onze stoel hoefden gaan zitten, wisten we al even. De Duitsers lieten ons eerder al doorschemeren dat de nieuwe E een pak gekregen had van dezelfde kleermaker als de S-klasse en C-klasse. Mooi voor het familiegezicht, maar Mercedes gaat nu wel heel erg ver qua eenheidsworst. Kun jij de C- en E-klasse nu nog uit elkaar houden? Wij moeten echt twee keer kijken. Uitzonderlijk, want de E was altijd een beetje het buitenbeentje bij Mercedes.

Specificaties nieuwe Mercedes E-klasse
Zijn er dan nu nog geheimen aan de nieuwe E-klasse? Want het interieur kregen we ook al eerder onder de neus geschoven, het design heeft sinds vandaag geen enkel geheim meer en ook de innovatieve nieuwe systemen kennen we inmiddels. Het enige waarmee Mercedes ons nog verrassen kan, zijn de specificaties. Maar goed, daarvoor moet je echt nog een weekje geduld hebben.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model