Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Foto's: Nieuws Mercedes E-klasse

Nieuws: Mercedes E-klasse

AMG-sportpakket voor nieuwe E-klasse

22.01.2009

Traditiegetrouw levert Mercedes ook voor de nieuwe E-klasse weer een AMG-sportpakket. Mercedes-AMG in Affalterbach stond ook ditmaal garant voor de sportieve lijnen van de bodykit en de talloze interieuraccessoires. Het AMG-sportpakket is per direct op de nieuwe E-klasse te bestellen.

Het AMG-model op basis van de nieuwe E-klasse is nog volop in ontwikkeling, maar voor wie daar niet op wil wachten of ruim 500 pk teveel van het goede is kan het optionele AMG-sportpakket bestellen. Mercedes levert dat in combinatie met alle motorvarianten en uitvoeringen van de E-klasse. Het pakket geeft de auto een sportievere aanblik. Aan de voorzijde zien we een AMG voorbumper met grotere luchtinlaten terwijl opzij de skirts het beeld bepalen. Nieuwe 18 inch lichtmetalen wielen in combinatie met 245/40 banden op de voorwielen en 265/35 banden achter gunnen ons een blik op de geperforeerde remschijven met zilvergelakte remklauwen. De achterkant wordt gedomineerd door de sportieve bumper. Een sportuitlaat ontbreekt uiteraard niet in het plaatje. Voor de viercilinder benzinemotoren worden er twee ovale pijpen gemonteerd terwijl de viercilinder diesels beschikken over een enkele ovalen pijp. Bij de zes- en achtcilinder motoren worden twee rechthoekige pijpen gemonteerd.

Sportinterieur
Mercedes Benz E Klasse AMGOm zijn sportieve uiterlijk kracht bij te zetten monteert Mercedes-AMG ook Direct Control-vering die de auto 15 mm verlaagd. Dat moet sportief bochtenwerk geen probleem maken. Om tijdens een stevig stuurpartijtje goed op je stoel te blijven zitten worden passende zittingen meegeleverd. Een speciaal stuurwiel, aluminium pedalen, AMG vloermatten en zwarte hemelbekleding maken het geheel af.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model