Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Nieuws: Mercedes CLS

Nieuws: Mercedes CLS

Stijlvol: Lorinser Mercedes CLS

25.07.2011

Het dynamische design van de Mercedes CLS wordt door Lorinser optimaal benut. De Duitse tuner, die als sinds 1981 is gespecialiseerd in Mercedes-tuning, weet de CLS op een stijlvolle manier nog sportiever te laten ogen. En rijden!

Lorinser houdt het relatief simpel; een bodykit, verlagingsset, lichtmetaal en motortuning voor de CLS 350 CGI behoren tot de mogelijkheden van de tuner. Meest opvallend is uiteraard de bodykit. Daarbij zien we dat Lorinser op een zeer stijlvolle manier de sportieve lijnen van de CLS heeft geaccentueerd. Een voorspoiler, achterspoiler, zijskirts en sportief gevormde achterbumper bepalen het beeld. Lorinser laat daarbij weten dat er behalve het visuele aspect ook aandacht is besteed aan een betere aerodynamica met als gevolg een betere stabiliteit op hoge snelheden. We geloven het meteen.

Niet enkel uiterlijk vertoon
Mercedes CLSVier bijzonder gevormde uitlaatpijpen zijn niet enkel uiterlijk vertoon. Lorinser heeft voor de CLS 350 CGI namelijk ook andere software geprogrammeerd. Het gevolg is een vermogen van 322 pk en een koppel van 400 Nm. Toch 16 pk en 30 Nm dan de standaard al ruim bemeten V6. Om de sportiviteit naar een nog hoger niveau te tillen is het mogelijk de CLS door Lorinser met 25 mm te laten verlagen en uiteraard bijpassend lichtmetaal (19 of 20 inch) te laten monteren.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model