Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mercedes CLA Edition 1

Nieuws: Mercedes CLA Edition 1

Smakelijke combinatie: Mercedes CLA Edition 1

08.02.2013

Zoals van elke nieuwe Mercedes verschijnt ook van de CLA een Edition 1. En dat is een smakelijk aangekleed model die sportiviteit en exclusiviteit combineert. De CLA Edition 1 is van april 2013 t/m april 2014 leverbaar en verdwijnt daarna uit het leveringsgamma.

Vanaf april staat de Mercedes-Benz CLA bij de dealers. De vierdeurs coupé is zonder meer een auto waar de afgelopen maanden, zeg maar gerust het afgelopen jaar, veel over is gesproken. Zijn uitgesproken styling en het creëren van een nieuw marktsegment heeft de CLA geen windeieren gelegd. Tenminste, zo lijkt het. Nu moet dat natuurlijk nog gaan blijken uit de verkoopcijfers.

Sportief uiterlijk
Om een succesvolle start te stimuleren levert Mercedes de CLA Edition 1. Sportiviteit en exclusiviteit staan bij dit model bovenaan. Hij is leverbaar in mountaingrijs, kosmoszwart, nachtzwart, cirruswit of designo poolzilver magno (leverbaar omstreeks het derde kwartaal 2013). AMG vóór- en achterskirts en dorpelverbreders zorgen in combinatie met de zwart gelakte AMG-multispaaks lichtmetalen velgen voor een krachtige uitstraling. De diamond-grille heeft een met chroom ingelegde zwarte lamel. Bi-Xenon-koplampen zijn standaard en hetzelfde geldt voor het verlaagde sportonderstel.

Neon Art
Het Neon Art-interieur is exclusief voorbehouden aan deze special edition. De sportstoelen zijn uitgevoerd met lederen bekleding en zwart Dinamica-microvezel. Gele sierstiksels op diverse plaatsen zorgen voor een bijzonder contrast. Sierelementen in dwarsgeslepen aluminium en een aan de onderkant afgevlakt multifunctioneel driespaaks sportstuur in geperforeerd nappaleder zijn al evenzo kenmerken van een sportieve sfeer.

Prijzen Mercedes CLA Edition 1
De CLA Edition 1 is leverbaar op alle motorvarianten. De prijs begint bij € 40.686,- voor de CLA 180. Als CLA 200 bedraagt de vanafprijs € 42.686,- en voor de CLA 250 dient € 51.798,- te worden betaald. Liever een CLA 220 CDI als Edition 1? Dan vraagt de Mercedes-verkoper gelieve minimaal € 49.651,- over te boeken.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model