Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mercedes C63 AMG

Nieuws: Mercedes C63 AMG

Mercedes C63 AMG gelekt

31.12.2010

De Mercedes C63 AMG is sneller dan zijn marktintroductie. Dat kunnen we in ieder geval afleiden na het uitlekken van de eerste afbeelden van de rappe Duitser.

Pech voor Mercedes dat de officiële presentatie voor de meest begeerlijke C-klasse pas komende zomer gepland had. Het Duitse Evo-cars.de wist namelijk al ruim voor de introductie beslag te leggen op de eerste beelden die het nieuwe front van de AMG blootlegt. Gelijk het aangezicht die vermoedelijk het meeste onder handen is genomen door de ingenieurs van AMG. We zien in ieder geval een nieuwe voorbumper met geïntegreerde LED-verlichting en een hertekende motorkap.

Geen motorswap
C63 AMGWat nog steeds onduidelijk blijft bij het zien van de gelekte afbeeldingen is of de techniek van de C63 AMG ook een update gehad heeft. De komst van de nieuwe generatie geblazen AMG V8 lijkt ons onwaarschijnlijk, maar wellicht dat de 'oude' atmosferische V8 met 457 pk door AMG tegen het licht is gehouden. Volgend jaar weten we meer!

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model