Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mercedes C-klasse Coupé

Nieuws: Mercedes C-klasse Coupé

Mercedes C Coupé geprijsd

08.03.2011

Mercedes heeft de prijs van de C-klasse Coupé bekend gemaakt. De vanafprijs is vastgesteld op € 38.950,- en daarmee valt de op de C-klasse gebaseerde coupé precies tussen de Audi A5 en BMW 3-serie in.

Alle details van de C-klasse Coupé hadden we al van Mercedes mogen ontvangen, maar de prijslijst ontbrak nog. Deels heeft Mercedes aan die behoefte kunnen voldoen door de vanafprijs bekend te maken. Het bedrag van € 38.950,- geldt voor de C 180 BlueEfficiency welke wordt aangedreven door een 156 pk sterke viercilinder benzinemotor.

Uitrusting
De C-klasse Coupé is volgens Mercedes standaard rijk uitgerust. Elk model heeft Agility Control-ondersteltechnologie die de rijstijl 'herkent' en de demping op basis daarvan aanpast. Ook zeven airbags zijn standaard. Daarbij is de C-Klasse Coupé leverbaar met nieuwe assistentiesystemen die werken met behulp van radar-, camara- en/of sensortechnologie. Zo is er Distronic Plus, Active Blind Spot Assist, ESP en Active Lane Keeping Assist.

Juni bij de dealers
De nieuwe C-Klasse Coupé beleeft zijn nationale publieksdebuut tijdens de AutoRAI 2011 (13-23 april). De marktintroductie staat gepland voor juni.

Bekijk ons aanbod gebruikte Mercedes C-Klasse Coupé

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model