Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mercedes C 63 AMG Estate

Nieuws: Mercedes C 63 AMG Estate

C 63 AMG debuteert in F1

29.03.2011

Al vijftien jaar lang is Mercedes-AMG de officiële leverancier van de ondersteunende voertuigen tijdens de Formule 1. Naast de Safety Car levert Mercedes-AMG ook voertuigen langs en op de baan voor assistentie. Dit seizoen staat er een nieuw model tussen: de C 63 AMG Estate.

Geheel nieuw is de komst van de C 63 AMG Estate niet, de F1-organisatie maakt immers al jaren gebruik van het model als Medical Car. Voor dit seizoen debuteert echter de vernieuwde C 63 AMG Estate en die beleeft tijdens de allereerste F1-race in Melbourne zijn debuut.

Vier kuipstoelen
Naast de C-Klasse is ook de SLS weer van de partij tijdens de F1Om te voldoen aan de eisen heeft Mercedes-AMG de auto op tal van punten aangepast. Zo zijn er vier kuipstoelen gemonteerd om de bestuurder, bijrijder en twee artsen achterin stevig op hun plaats te houden. De auto is voorzien van de noodzakelijke verlichting, camera´s en communicatieapparatuur en uiteraard is de bagageruimte gevuld met medische zaken. Met zijn 487 pk sterke V8 in combinatie met de Race Start functie moet de C 63 AMG Estate binnen no-time op de plaats van het ongeval aankomen.

Safety Car

Net als vorig jaar staat de SLS AMG weer garant voor de veiligheid op de baan. De SLS is wederom de officiële Safety Car en voor Mercedes-liefhebbers is de Safety Car-situatie op de baan dan ook een genot om naar te kijken.

Bekijk ons aanbod Mercedes C 63 AMG

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model