Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mercedes-Benz SLS AMG

Nieuws: Mercedes-Benz SLS AMG

Prijs Mercedes-Benz SLS AMG bekend

19.11.2009

Haast is geboden bij het plaatsen van een order voor de Mercedes-Benz SLS AMG. Het grootste gedeelte van de 60 voor Nederland bestemde exemplaren zijn namelijk al over de toonbank gevlogen. De Duitse sportwagen verkoopt als warme broodjes!

De supersportwagen van Mercedes is een graag geziende gast op Autowereld.com. Alle details van de auto zijn, net als een uitgebreide fotogallery, al de reveu gepasseert. Slechts de prijs van al dit lekkers ontbrak nog. Een blik op het prijskaartje leert ons dat de SLS AMG minimaal € 242.976,- op moet leveren. Daarmee is het model bijna €30.000,- goedkoper dan een Ferrari 458 Italia die voor € 272.073,- van eigenaar wisselt, maar net iets duurder dan de € 238.006,- kostende Lamborghini Gallardo LP560-4.

Levering begin 2010
Mercedes SLSMercedes-Benz Nederland heeft van de Duitse fabriek slechts 60 paar sleutels toebedeeld gekregen die voor het grootste gedeelte al vergeven zijn. In Duitsland is het jaarcontingent voor 2010 overigens al uitverkocht. De levering van de SLS AMG begint in het voorjaar van 2010. Zaak voor de vermogende liefhebber om er snel bij te zijn, want op = op!

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model