Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mercedes-Benz SL-klasse

Nieuws: Mercedes-Benz SL-klasse

Tada: de nieuwe Mercedes SL-klasse

15.12.2011

Mercedes-Benz heeft de nieuwe SL-klasse klaar en ook de brochures zijn al naar de drukker gestuurd. Althans, dat maken we op uit deze gelekte pagina’s die nu het wereldwijde web overgaan.

Ook al moet de officiële onthulling een dezer dagen nog plaatsvinden, nu we de nieuwe Mercedes SL in vol ornaat van voor en achter én van vanbinnen krijgen te zien is het nieuwtje er wel vanaf. Mercedes-Benz was immers eerder al zo vrij om de belangrijkste details prijs te geven, los van wat we al wisten door de talloze spionagebeelden die we de afgelopen jaren schoten.

Dieet
Mercedes Benz SL-klasseDe nieuwe SL-klasse leunt sterk op het design van de kleine SLK, dat weten we nu zeker. Ook het interieur kent diverse overeenkomsten met andere sportieve Mercedessen. Vooral benieuwd zijn we naar hoeveel kilo's Mercedes heeft kunnen besparen ten opzichte van het oude model. De laatste generaties waren nu niet bepaald Sport Leight, maar de fabrikant belooft dat met de nieuwe goed te maken. Deels, want verwacht geen afgetrainde roadster. Door de vele luxe en comfortverhogende voorzieningen plus de modernste snufjes aan boord zal ook de nieuwe SL geen vedergewicht (kunnen) zijn. Spoedig alle details, misschien zelfs vandaag nog, want de brochure is van kracht vanaf 15 december.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model