Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mercedes-Benz SL-klasse

Nieuws: Mercedes-Benz SL-klasse

Hartelijk welkom, vernieuwde Mercedes-Benz SL

17.11.2015

In de aanloop naar de LA Auto Show had Mercedes graag nog een stuk of wat teasers de wereld in willen slingeren. Maar dat hoeft nu niet meer.

De marketingboys bij Mercedes-Benz kunnen alvast weekend gaan vieren (of nablijven na deze flater), want de vernieuwde SL-klasse is al van alle kanten te bewonderen op het web. De batterij aan high-res foto's lekten vrijwel gelijktijdig uit op verschillende Amerikaanse websites.

Vergelijken is kijken
Officiële informatie volgt pas over een week op de LA Auto Show (tenzij Mercedes de onthulling naar voren schuift nu langer wachten weinig zin meer heeft), maar een probleem is dat niet. Een oplettend oog is voldoende om de verschillen met het prefacelift-model te achterhalen. Zo beschikt de SL voortaan over de koplampen à la AMG-GT en een nieuwe grille met daaronder een hertekende voorbumper. Achteraan is er tevens een andere bumper te vinden, alsook een diffuser en hernieuwde lichtunits.

9-trapsautomaat
Binnenin zijn de updates minder snel te ontdekken, maar we zien onder meer een ander stuurwiel en transmissiepook. Mogelijk hoort die laatste specifiek bij de 9-trapsautomaat die Mercedes ook bij de SL heeft doorgevoerd. Voor overige technische details is het nog eventjes geduld hebben.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model