Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mercedes-Benz S-klasse

Nieuws: Mercedes-Benz S-klasse

Lorinser doet de S-klasse

14.04.2010

Wie Lorinser zegt, zegt getunende Mercedes-Benz. Je kon er dus de klok op gelijk zetten dat de tuner uit Zuid-Duitsland de vorig jaar gefacelifte S-klasse opnam in zijn programma.

Lorinser heeft de Mercedes S-klasse behoorlijk op de korrel genomen. De elegante limousine ontving een markante voorspoiler, dito achterbumperspoiler, een dakspoiler and last but not least een goed in het zicht geplaatste achterklepspoiler. De 'kiewen' in de voorste spatborden en de zij-skirts zijn tevens allesbehalve discreet, hoewel Lorinser ons anders wil doen geloven. De gepolijste RS9-wielen met daaromheen 295/25-banden bevatten een diameter van 22 inch, en glimmen doen ook de vier kachelpijpen aan de achterzijde.

330 km/h
Mercedes S-klasseGeschreven programma om alle beschikbare motoren in de S krachtiger te maken staan de sportieve bodykit bij. Zo stijgt het vermogen van de S 350 CDI van 235 naar 265 pk en kan de S 600 op verzoek de LV 12 Biturbo kit tegemoet zien. Dankzij optimalisatie van de ECU, een gemodificeerde turbo en het aanpassen van zowel de injectie als het uitlaatsysteem krijgt de V12 er dan 110 pk bij. Het totaal komt daarmee op 627 pk wat de S-klasse een topsnelheid van 330 km/h kan geven bij het verwijderen van de begrenzer.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model