Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mercedes-Benz M-klasse

Nieuws: Mercedes-Benz M-klasse

Brabus bespringt nieuwe Me rcedes M-klasse

29.11.2011

Lichtjes teleurgesteld in de nieuwe Mercedes-Benz M-klasse zijn we wel. De kordate uitstraling van toen heeft plaats gemaakt voor een zacht lijnenspel. Gelukkig is daar altijd nog Brabus die daar verandering in kan brengen.

Met een aerodynamische, opengewerkte voorspoiler van Brabus komt de nieuwe M-klasse een stuk mannelijker uit de strijd. Stoer zijn de optische bodemplaatbeschermer aan het front en de brede zijskirts waardoor de SUV tevens ogenschijnlijk dichter op het asfalt lijkt te staan. Indien voorzien van een verlagingset is dit ook daadwerkelijk zo. Brabus laat hiermee de M-klasse 30 mm door de knieën zakken en met AIRMATIC-luchtvering is dit maximaal 40 mm. Voor de achterzijde worden er twee On Road stylingprogramma's aangeboden. Afhankelijk van de motorisering bevat de difuser één of twee uitsparingen voor de eindpijpen van de uitlaat. Wielen zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en maten variërend van 18 tot en met 22 inch.

Minutenwerk
Mercedes-Benz M-klasseMeer kracht is er voor de ML 350 BlueTec. Middels de ECO PowerXtra D6S-module kan Brabus in een handomdraai de zescilinder dieselmotor naar 306 pk en 690 Nm brengen. Af fabriek bedraagt dit 258 pk en 620 Nm. The tuningkit is van het plug and play-principe en vergt slechts enkele minuten om te installeren. Nadien accelereert de ML 350 1,4 seconden sneller (6,0) naar de honderd en kan het een top halen van 229 km/h.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model