Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mercedes-Benz GLK-klasse

Nieuws: Mercedes-Benz GLK-klasse

Carlsson doet Mercedes GLK-klasse

13.12.2013

De GLK-klasse staat misschien niet bekend als sportieveling, maar daar wil Carlsson het nodige aan veranderen. De Duitse tuner stelt een nieuw tuning- en stylingpakket voor om de Mercedes eens even flink aan te dikken.

Op de Essen Motorshow introduceerde Carlsson deze opgedikte GLK 220 CDI. Hij krijgt van de tuner een aerodynamische bodykit aangemeten, met prominentere bumpers, een spoilerlip en een stevige diffuser. Daarnaast werd de grille met stoerder RVS-gaas gekaft. Tevens kunnen je kiezen uit een verlangingskit met sportieve ophanging, een sportuitlaat en aluminium velgen variërend van 18- tot 21 inch.

Extra daadkracht
De Duitsers hebben het interieur in de Mercedes GLK-klasse logischerwijs niet overgeslagen. Aluminium pedalen, andere vloermatten en verlichting in de instaplijsten werden toegevoegd. Desgewenst kunnen de stoelen met leer dan wel Alcantara worden bekleed en zijn houten en carbon interieurdetails de garantie voor wat extra sfeer. Onder de kap kreeg de dieselaandrijving wat extra daadkracht aangemeten. Het CDI-blok levert na de therapie 204 pk en 500 Nm aan kracht, een toename van 34 pk en 100 Nm.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model