Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mercedes-Benz GLA

Nieuws: Mercedes-Benz GLA

Mercedes-Benz GLA is naar de sportschool geweest

10.01.2017

Tenminste, zo omschrijft Mercedes zelf de serie detailaanpassingen die de GLA voor het nieuwe jaar ondergaat. Aan de buitenzijde is het grootste nieuws het vernieuwde front met de ronde mistlichten. Aan de binnenzijde mogen de zilverkleurige afwerking voor de knoppen van de elektrische stoelverstelling als nieuwswaardig worden beschouwd. De traditionele milde aanpassingen aan bumpers, lichten (met nu wel LED-koplampen) en grille, krijg je er natuurlijk ook bij. Een zeer subtiele facelift dus.

Onder de kap verandert er evenmin veel. Een GLA 220 4Matic met 184 pk en 300 Nm trekkracht vervoegt het reeds uitgebreide keuzepalet, maar dat is het zowat. Tenzij we het over de GLA 45 AMG hebben. De pittigste variant - zo maar even 380 pk en 475 Nm sterk - heeft in de versnellingen drie tot en met zeven immers kortere versnellingsbakverhoudingen gekregen. Dat moet (nog) meer leven in de tussensprintjes injecteren.

Aangekleed
De aankleding kan je weer meer naar je hand zetten. Verschillende velgen, kleuren, sierpakketten en afwerkingsopties worden toegevoegd. Daarbij hoort er ook ééntje met mat gele striping voor de pittigste variant. Mercedes is er zelfs nogal op.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model