Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mercedes-Benz GLA-klasse

Nieuws: Mercedes-Benz GLA-klasse

Mercedes presenteert superdeluxe GLA Edition

25.10.2013

Mercedes heeft bij meerdere voorgaande modellen de eerste versies als Edition 1 gedoopt. Ook de GLA ontkomt niet aan deze introductieversie en is vanaf maart 2014 te bestellen.

Bomvol
Zo onderscheidt de GLA Edition 1 zich van de normale GLA's in het leveringsprogramma door veel sierlijke uiterlijke en interieurdetails. Zo kun je de speciale editie onder andere herkennen aan de optische bodembescherming, verchroomde dakrails, 19 inch AMG-wielen in hoogglans zwart, zwarte buitenspiegels en sierlijsten en een zwarte lamel in de radiatorgrille met chroomaccenten. Verder komt de GLA Edition 1 met Bi-Xenon-koplampen, en donker getinte ramen vanaf de B-stijl, exclusieve Edition 1-stoelen, afgewerkt in nootbruin leer en Alvorada-stof met mocassin stiksels, een 3-spaaks multifunctioneel sportstuur, aluminiumaccenten, zwarte hemelbekleding en het Licht- & Zicht-pakket. Bovendien zijn de geleverde lakkleuren Cirruswit, Orientbruin metallic, Mountaingrijs metallic en Designo Magno Mountaingrijs (vanaf de herfst van 2014) exclusief voor de '1'. De speciale uitvoering is verder herkenbaar aan een speciaal embleem op de voorste flanken.

Motoren
De GLA Edition 1 kan gecombineerd worden met meerdere krachtbronnen. De 1.6 en 2.0 liter viercilinder-turbobenzines lopen qua vermogen uiteen van 156 tot 211 pk, terwijl dat bij de diesels van 136 tot 170 pk is. Een handbak is standaard, een 7-traps automaat optioneel. Let wel, de Edition 1 zal slechts een jaar na de marktlancering van de GLA in maart 2014 geleverd worden. Bestellen kan vanaf volgende maand. De vraagprijs moet nog volgen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model