Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mercedes-Benz G-klasse

Nieuws: Mercedes-Benz G-klasse

Mercedes G-klasse van Prior Design

01.08.2012

Prior Design ging aan de slag met de ruige Mercedes G-klasse. Het resultaat is een auto die in menig rap-video niet zou misstaan. Of hij ook zo goed oogt op de oprit is een tweede.

Het Duitse Prior Design sleutelt aan allerhande merken maar is toch vooral bekend geworden met zwaar opgepompte Mercedessen. De beroemde en robuuste G-klasse had het tuninghuis nog niet eerder om handen gehad maar kom nu dubbel zo hard aan de beurt. Deze donkere <em>Geländewagen</em> valt op dankzij zijn markante bodykit en volledig zwarte afwerking. De echte eyecatches zijn echter natuurlijk de velgen.

23 inch
Tegenwoordig is 20 inch al niet meer ongewoon onder een premiumsedan en dus moest er iets groters aan te pas komen. Niet minder dan 23 inch meten deze exemplaren waardoor de al niet misselijke wielkasten van de G-klasse een behoorlijke botox-behandeling moesten ondergaan. Gevolg is ook dat het laagje rubber tot een minimum is beperkt en de terreineigenschappen van deze gigant uit het raam zijn gegooid.
Hoewel interieurfoto's ontbreken is ons verzekerd dat hier volop koolstofvezel is gebruikt om de donkere toon door te trekken. Wat dit zwarte blok agressie op moet brengen is niet bekend gemaakt, maar reken gerust op een bedrag ruim in de 6 cijfers.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model