Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mercedes-Benz E-klasse

Nieuws: Mercedes-Benz E-klasse

Mercedes levert E-klasse nu ook als Edition Sport

13.12.2013

Om de Mercedes E-klasse weer even goed in schijnwerpers te zetten stellen de Duitsers een nieuw actiemodel voor, genaamd Edition Sport. Vanaf € 49.583 is de atletischere E te koop en het voordeel kan oplopen tot € 4.400,-.

De Edition Sport wijkt vooral af van doorsnee Mercedes E-klasse’s door de talloze AMG-accessoires. Zo is hij bedeeld met 18 inch AMG-velgen, dubbele uitlaten en zelfs geperforeerde remschijven. Ook ontvangt de extra sportieve uitvoering het populaire AMG-stylingpakket, met specifieke voor- en achterspoilers en sideskirts, terwijl het Direct Control-sportonderstel een dynamisch extraatje is dat zich over een scherper rijgedrag ontfermt.

Interieur
De atletische accenten worden in het interieur verder doorgevoerd aan de hand van typische AMG-ornamenten. Zo zijn er een AMG-sportstuur, wulpse sportstoelen, een set RVS-pedalen en Direct Select-schakkelflippers achter het stuurwiel. Om de koper ook van de gewenste luxe te voorzien installeert Mercedes tevens het Intelligent Light System, Parktronic en een Becker Map Pilot-navigatiesysteem. Bovendien is de Mercedes E-klasse Edition Sport best exclusief, want het is namelijk geen blijvertje. Er één bestellen kan namelijk maar tot maart volgend jaar.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model