Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mercedes-Benz E-klasse Limousine

Nieuws: Mercedes-Benz E-klasse Limousine

Mercedes-Benz E-klasse gaat gestrekt

28.04.2010

De Maybach mag dan zijn vernieuwd, het blijft een verouderde lange S-klasse. Een modern alternatief zou deze verlengde Mercedes E-klasse van Binz kunnen zijn.

Het voor velen onbekende Binz bouwt al sinds 1936 speciale carrosserieën met als werkgebied ambulances, speciale voertuigen, overbrengauto's, begrafenisauto's en verlengde limousines. Binz heeft altijd nauw samengewerkt met Mercedes-Benz en daaruit komt dan ook deze verlengde E-klasse voort.

VIP
Mercedes E-KlasseDe auto meet een totale lengte van 5,98 meter en het hoeft daarom geen betoog dat het binnenin riant leven is. Op verzoek kan er tevens voor de nodige (allerhoogste) veiligheid gezorgd worden en afwerking op maat is eerder regel dan uitzondering bij Binz. Zo is de auto leverbaar met keuze uit diverse zitopstellingen zoals achtpersoons met drie zitrijen, tegenover elkaar geplaatste zitplaatsen (het zogeheten vis à vis) of met twee uitermate riante zitplaatsen en scheidingswand (VIP-uitvoering). Er zijn drie motoriseringen verkrijgbaar: E 250 CDI BlueEFFICIENCY, E 350 CGI BlueEFFICIENCY en E 500. Binz Benelux in Oss levert de verlengde E-klasse's onder de eigen merknaam, maar het onderhoud-, reparaties en garanties lopen gewoon via de Mercedes-Benz organisatie.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model