Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Mercedes-Benz E 350 e

Nieuws: Mercedes-Benz E 350 e

Prijskaartje voor Mercedes E 350 e (15% bijtelling)

19.07.2016

Een nieuwe Mercedes-Benz E-klasse op het oog, maar niet ernstig willen bloeden qua bijtelling? Dan moet je de E 350 e hebben, en snel. Deze plug-in hybride-uitvoering komt namelijk in aanmerking voor 15% bijtelling en dit kost 'ie…

Nog dit jaar komen alle auto's die niet meer dan 50 g/km aan CO2 uitstoten in aanmerking voor een aantrekkelijke bijtelling van 15%. Vanaf 2017 is ook dat fiscale voordeel voor de leaserijder verleden tijd, want dan vallen alle leaseauto's met een verbrandingsmotor aan boord in de 22%-categorie. Ook zeer schone (plug-in) hybrides als de E 350 e. Het model is echter al leverbaar vanaf september en daar is Mercedes-Benz Nederland maar wat blij mee. De ervaring leert namelijk dat bij die wetenschap dergelijke bijtellingsknallers enorm gewild zijn.

Niet hebberig
Ondanks dat Mercedes een run verwacht op de E 350 e, probeert het hier geen extra slaatje uit te slaan. De vanafprijs is vastgesteld op € 59.995,- en dat is een geringe meerprijs van € 3.500,- ten opzichte van de grotendeels indentieke E 350 d (Lease Edition), terwijl daarvoor een bijtelling van 21% geldt. Kortom, dat dieselmodel zal tussen september en januari aanzienlijk minder worden verkocht.

Uitrusting
De Mercedes E 350 e wordt uitsluitend geleverd als Lease Edition. De standaarduitrusting hiervan omvat onder meer uit een Avantgarde-interieur, 18 inch lichtmetalen velgen, Comand Online, de Widescreen cockpit, een parkeerassistent inclusief achteruitrijcamera, stoelverwarming, spiegelpakket, LED-koplampen en het Zitcomfort-pakket. Tevreden? Dan zal de Mercedes-verkoper alleen nog vragen hoe het exterieur uitgevoerd moet worden: als Avantgarde of Exclusive.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model